Нехай почнеться гра

 «Якщо у вас не з'явиться азарт, то не з'явиться і енергія. А якщо у вас не буде енергії, то взагалі нічого не буде»                                                                                                Дональд Трамп

Сьогодні ми все більше стикаємося з проблемою небажання дітей здобувати знання, з відсутністю мотивації до навчання. Як часто ми чуємо фрази «не хоче вчитися», «міг би прекрасно навчатися, а бажання немає». Якщо запитати, чого ж хочуть учні, які навчаються, більшість відповість - «грати в комп'ютерні ігри!»


Прикладом одного із сервісів де учні зможуть навчатися граючи є Umaigra. Він являє собою інтернет-проект дистанційного навчання. Використовуючи цей конструктор, можна створювати інтерактивні ігри та використовувати їх в освітній діяльності.



Umaigra пропонує широкі можливості в створенні і використанні ігор у різних предметних областях, для різних вікових категорій. Він має простий і зрозумілий інтерфейс. Дозволяє публікацію і вільний обмін іграми між викладачами та учнями.

0 коментарі: